Vin bani pentru Liceul Teoretic „Traian Vuia”! Primarul Popa a semnat contractul cu ADR Vest!

modelmic

Aproximativ 1.700.000 de euro vor fi investiți pentru modernizarea Liceului Teoretic „Traian Vuia” din municipiul Reșița. Banii necesari lucrărilor provin din fonduri europene, primarul Ioan Popa semnând ieri contractul de finanțare cu directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

„Mulțumesc Graţian Dobre, Florin Constantin, Dariana Babicin! Astăzi am semnat proiectul în valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro pentru reabilitarea energetică a Liceului Teoretic „Traian Vuia” și asta vi se datorează vouă, celor care ați muncit zi și noapte! Sunt mândru de colegii mei și sunt convins că împreună vom reuși să aducem Reșița acolo unde ne dorim! Mulțumesc Sorin Maxim pentru disponibilitate”, anunța aseară pe Facebook, primarul Ioan Popa.

38213622_1820957227939949_3241939497973186560_n

În luna martie a acestui an, edilul a semnat cu ADR Vest și contractul de finanțare a lucrărilor de la Colegiul Național Traian Lalescu, unde vor fi investiți aproape 2 milioane de euro. Popa explica atunci că majoritatea unitățile de învățământ din municipiul Reșița vor trece printr-un proces de renovare și modernizare.

Este unul dintre obiectivele pe care mă concentrez foarte mult, de un an jumătate, de a crea în primul rând mediul prielnic pentru educație în oraș. Pentru că de acolo trebuie să pornim, de la tineri. Dacă au un mediu educațional corect putem să avem și așteptări mari de la ei”, explica la momentul respectiv Ioan Popa.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  AM?
  “(2) În situaţia în care între cele 3 exemplare apar diferenţe, urmează a prevala exemplarul AM.”
  Prima diferenţă (evidentă): MDRAP nu primeşte nici un exemplar de contract din cele 3.
  Lucru’ dracului în casa popii…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei