Vineri 13, pentru un șofer din Oravița! A „pupat”, aproape la rând, mașinile dintr-o parcare, după care a ajuns în șanț

Vineri 13 Oravita

Gest inexplicabil al unui șofer din Oravița, posesor al bătrânei Dacii, care a ieșit dintr-o parcare și, în numai 100 de metri, a tamponat nu mai puțin de trei autovehicule parcate regulamentar, după care a ajuns într-un șanț de pe DN 57.

Un microbuz și două autoturisme a fost bilanțul unui conducător auto din Oravița, care, spun martorii, a avut un comportament ciudat din momentul în care a lovit un microbuz parcat în parcarea de la Gară din cartierul orăvițean Zona Gării. După ce a acroșat microbuzul, bărbatul a plecat mai departe, fără a da vreo clipă senzația că a conștientizat faptul că a lovit autovehiculul parcat și în drumul său a mai lovit alte două autoturisme. Nici după impactul cu acestea două din urmă, barbatul n-a dat impresia că ar vrea să oprească, ba, dimpotrivă, a ieșit pe DN 57 și s-a oprit într-un șanț. Din fericire, pe drumul național nu a mai acroșat niciun autovehicul. Șoferul a scăpat ieftin și în urma impactului cu bordura de pe marginea șoselei, acesta nesuferind leziuni. Din nefericire, autoturismul pe care-l conducea, o bătrână Dacia 1310, a fost avariată destul de serios.

Lucrătorii Secției de Poliție Oravița au ajuns imediat la locul impactului final și l-au luat pe bărbat la întrebări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care bărbatul a fost de neoprit. Se pare că acesta a suferit un atac de panică după ce a acroșat microbuzul.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei