Vizită de lucru a PSD Caraș-Severin și întâlnire cu electoratul, în Valea Almăjului

modelmic (2)

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan a ajuns astăzi în Valea Almăjului, la Bozovici, alături de ea aflându-se președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, precum și consilierii județeni Alexandru Albu și Luisiana Stoicu, dar și o serie de primari social-democrați: de la Șopotu Nou, Baba Păun, de la Dalboșeți, Florin Băcilă, de la Iablanița, Petru Hațegan și primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu. Au fost prezenți viceprimarii și consilierii locali social democrați din comunele de pe Valea Almăjului.

La această întâlnire s-au discutat probleme legate de organizarea pentru alegerile din 10 noiembrie, strategii și au fost efectuate vizite de lucru ale președintelui CJ și ale deputatului Jivan pe drumul de la Bozovici, de la DN, pe DJ 571 B până la intersecția cu Bănia, dar și întâlniri cu electoratul și activul de partid.

Prezența social-democraților în zona Bozovici a însemnat și vizite la diverse obiective și la investițiile care se află în prezent în derulare în Valea Almăjului. Printre acestea s-a numărat Liceul Teoretic „Eftimie Murgu”, recent reabilitat, dispensarul din Bozovici, școala generală Prilipeț, sat aparținător comunei Bozovici, lucrările la rețeaua de canalizare, care se află în derulare în această perioadă.

modelmic (2)

Veștile bune continuă să vină pentru această zonă a județului. S-au obținut promisiuni din partea conducerii CJ că în maxim 3  săptămâni încep lucrările pe DJ 571 G, pentru refacerea celor 3 km de intravilan, de la intersecția cu Bănia până la intrarea în localitatea Bănia, și la un alt drum care ține de DJ 571 G, pe patru tronsoane, Bănia-Gârbovăț -Șopotu Vechi -Dalboșeț-Lăpușnicul Mare.

Deputatul Luminița Jivan a declarat că se demonstrează prin fapte că este reală grija social-democraților pentru fiecare român.

Viorica Dăncilă este omul care a deschis ușa județului Caraș-Severin. A deschis ușa din punct de vedere al investițiilor, ca urmare a faptului că înțelege că județul nostru are nevoie de foarte multe investiții ca să putem să redăm cetățenilor acestui județ condițiile necesare atât de trafic, cât și de infrastructură pe partea de clădiri.

Astăzi a fost ziua dedicată Văii Almăjului și tuturor locuitorilor de aici. M-am întâlnit cu primarii, m-am întâlnit cu consilierii locali și cu toți oamenii care sunt implicați politic în PSD.

Pe de altă parte, în întâlnirea pe care am avut-o am început să mergem prin piață, să vorbim cu oamenii, să le spunem despre noi, despre candidatul nostru și despre modalitatea în care Viorica Dăncilă are de gând să conducă România în următorii ani.

modelmic (2)

Știm cu toții că în ultimii 5 ani la Cotroceni, un președinte și-a făcut o reședință de vacanță timp de 5 ani. Românii, ca și astăzi în Valea Almăjului mi-au spus că nu își mai doresc un astfel de președinte, că își doresc un om care să fie implicat, un om care să fie activ, un om căruia să îi pese de români și de România. Toate aceste calități le îndeplinește cu succes Viorica Dăncilă și asta am aflat astăzi și de la oamenii din Valea Almăjului.

În următoarele zile ne vom întâlni cu toți oamenii din județul Caraș-Severin, din toate zonele, vom avea întâlniri pe zone, vom avea întâlniri pe localități. Mâine ne vom vedea cu locuitorii din Moldova Nouă și din toată zona Clisurii Dunării să aflăm care sunt nevoile lor, ce își doresc ei pentru următorii 5 ani, pe cine doresc ei să conducă România și ce tip de candidat doresc să sprijine”.

Președintele CJ, Silviu Hurduzeu, a vorbit despre investițiile în infrastructura rutieră.

Ne aflăm în Valea Almăjului, o zonă importantă a județului Caraș-Severin, una dintre cele mai frumoase, o zonă care a beneficiat în această perioadă de investiții în drumurile județene atât din fonduri guvernamentale, din partea Guvernului Viorica Dăncilă prin programul PNDL 2, cât și din fonduri ale CJ Caraș-Severin. Este vorba despre DJ 571 B, un drum deosebit de important, reparat prin fonduri de la CJ. În acest moment s-a turnat covor asfaltic pe porțiunea de aici din DN și până la Dalboșeț, urmând ca în perioada următoare să începem lucrările de turnare a covorului asfaltic și pe porțiunea Dalboșeț-Șopotu Nou.

De asemenea, din fonduri guvernamentale, în această zonă prin PNDL2 vor fi reabilitate DJ 571 G și 571 F, drumul care duce în localitatea Eftimie Murgu, acolo se va relua procedura pentru că firma care a câștigat licitația are o problemă din punct de vedere al realizării acestei lucrări, așa că vom relua procedura astfel încât să putem continua lucrările pe DJ 571 F”, a declarat președintele CJ Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. zero

   “numai când vă trebuie voturile noastre.”

   Şi asta este adevărat.
   Dacă ar fi alegeri la fiecare 6 luni altfel ar merge treburile …
   Ar trebui alegeri cam la fiecare schimbare guvern :) :) :)
   Că … în 4-5 ani oamenii cam uită …

 1. Iulicafarafrica

  Faceți vizite în județ doar când vă aduceți aminte că aveți nevoie de voturi. În rest pauză. Oare cum o fi să pretinzi că tu aperi social-democrați și oamenii nevoiași când porți în fiecare zi altă broșă mai scumpă decât salariul amărâtului pe care chipurile îl reprezinti!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei