„Vizitați România, țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin”, îndeamnă primarul Ioan Popa

popa munte

Vizitați România, țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin”, este îndemnul primarului reșițean Ioan Popa, care enumeră și câteva zone din țară care merită văzute măcar o dată, cum ar fi Transilvania, Banat, Bucovina sau Delta Dunării.

Edilul reșițean a reacționat la o postare a cunoscutului prezentator TV, Dan Negru, care s-a arătat indignat de ofertele de pe litoralul românesc: „Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie și i-au invitat și pe ai noștri să-i viziteze, dar oficialitățile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta». Deci asta însemnă «consumați produse românești»? În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, postează vedeta pe costul său de Facebook. Nu este pentru prima dată când Dan Negru răbufnește la adresa condițiilor și a ofertelor de pe litoralul românesc, atrăgând atenția asupra prețurilor exorbitante care se cer pentru o noapte de cazare.

În replică primarul reșițean Ioan Popa atrage atenția că România nu este singura țară unde există locații de lux, cu prețuri pe măsură, dând exemplele unor hoteluri din Grecia, unde o noapte de cazare depășește 30.000 de euro.

Cea mai scumpă locație în Grecia: 32.000 de euro pe noapte! A pus Dan Negru o idioțenie pe net și o țară întreagă a uitat de promisiunea de a cheltui banii în țară, pentru a ne ajuta unii pe alții! Autodecimarea, acesta e cel mai mare dușman al nostru. Mergeți la Viscri 125, mergeți la Chibuț sau la Gotschna în Gărâna, mergeți în Bucovina, mergeți în Delta Dunării, vizitați România, este țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin!”, este mesajul edilului reșițean.

Pentru cei interesați să cunoască mai bine județul Caraș-Severin, a fost realizat recent un top al celor mai frumoase locuri din Banatul de munte, care sunt promovate printr-un clip video. Mai multe despre acest subiect puteți afla în articolul Tineri reșițeni îndrăgostiți de natură au realizat un top video menit să taie respirația oricărui privitor!

foto munți: Facebook (Banatul Montan)

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    „Vizitați România, țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin”, este îndemnul primarului reșițean Ioan Popa, care enumeră și câteva zone din țară care merită văzute măcar o dată, cum ar fi Transilvania, Banat, Bucovina sau Delta Dunării.

    Nosce te ipsum!
    Asta este o reclamă la privire în oglinzile din sticlă de Murano sau la platanii (patriotic) aduşi din Italia? :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei