Voiniceii de la Grădinița Floarea Soarelui au câștigat anul acest „Cupa lui Moș Crăciun“!

modelmic

O nouă ediție  a „Cupei Moș Crăciun“, ediția 2017, s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Reșița și a supus la efort dar și la șlefuirea talentelor echipele participante în probele gândite de organizatori, Direcția Județeană de Sport și Tineret Caraș-Severin.

Cupa de iarnă a angrenat la startul ei copiii de la grădinițele din municipiul Reșița. Este vorba de reprezentanții grădinițelor Riki Priki, Dumbrava Minunată, Floarea Soarelui, Palatul Fermecat, Semenic, sau Prichindelul au reușit să depășească probele la care jurizarea a fost asigurată de inspectorul Ana Damian, de la Inspectoratul Școlar Județean, de directorul Direcției de Sport din Caraș-Severin, Cătălin Hogea și de inspectorii aceleiași direcții, Narcis Lazăr și Roxana Topală.

Profesorul Dorin Voina de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Caraș-Severin a fost și de această dată la înălțime, reușind, alături de studenții coluntari de la Universitatea Eftimie Murgu să realizeze o competiție electrizantă, atât pentru micuții preșcolari, cât și pentru părinții și bunicii din tribune, care au trăit la intensitate fiecare probă.

După întrecerile în care preșcolarii s-au angrenat cu tot sufletul și anume cele de ștafetă simplă, ștafeta cu mingea, ștafeta cu cercul, aruncarea la coș, dans într-o varietate de ritmuri și desenul cu tematică de Cărciun, echipa Voiniceilor de la Grădinița Floarea Soarelui s-a impus, în cele din urmă, în fața combatantelor, Năstase, Olimpiada, Nadia, Hagi și Princhideii.

Toată lumea a fost mulțumită pentru că la final Moș Crăciun a împărțit saci mari cu cadouri pentru toate echipele iar pe fețele copiilor s-a citit bucuria acestui moment curat de copilărie.

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei