Vot de încredere pentru Luminița Jivan din partea parlamentarilor social-democrați

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, pare să se bucure în continuare de încrederea parlamentarilor social-democrați, fiind reconfirmată în funcția de vicelider al grupului PSD din Camera Deputaților.

„Colegii mei deputați din grupul parlamentar PSD mi-au oferit votul de încredere pentru funcția de vicelider și pentru această sesiune parlamentară! Vreau să le mulțumesc pentru reconfirmarea încrederii acordate pentru ocuparea unei asemenea funcții care mă onorează și responsabilizează. Vă asigur că voi avea aceeași perseverență și aceeași atitudine proactivă în cadrul grupului ca și până acum”, anunță Luminița Jivan.

În același timp, liderul social-democraților cărășeni a ținut să îl felicite pe fostul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, ales în funcția de secretar al Camerei Deputaților.

În cazul lui, faptele mereu au fost arma lui preferată, lucru dovedit de rezultatele excelente avute pe timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării. Astfel că mereu s-a aplecat asupra problemelor tuturor comunităților, iar județul Caraș-Severin s-a bucurat de un sprijin important din partea lui. Pe această cale aș vrea să-i urez succes și multă putere de muncă”,  precizează Luminița Jivan.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei