Vrei ca lucrurile să funcționeze mai bine și mai simplu pentru tine, în orașul tău? Atunci votează proiectul SMART: „Reșița nu stă la coadă”!

ResitaSMART

Primarul Ioan Popa a înscris Reșița în competiția națională de proiecte SMART, cea care susține inițiativele care folosesc inteligent tehnologia pentru a construi comunități sustenabile în România.

OMV Petrom pune la bătaie granturi totale de 400.000 de euro și mentorat din partea angajaților, precum și consultanță tehnică pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life is Hard.

Proiectul „Reșița nu stă la coadă” propune digitalizarea accesului cetățenilor la serviciile oferite de Primăria Municipiului Reșița, prin implementarea unei soluții de tip Smart City care va permite o gestiune inteligentă a fluxurilor de oameni către serviciile instituției.

Concret, cetățenii vor avea posibilitatea de a lua bilete de ordine atât la locație cât și din mediul online – smartphone și site web, vor putea vedea mărimea cozilor, vor primi informații specifice despre serviciile dorite și vor putea acorda feedback. Sistemul va ajuta cetățenii să evite timpul pierdut în cozi, dar și administrația să acceseze datele în timp real despre starea cozilor cât și rapoarte agregate pe perioade din trecut.

Problemele care le rezolvă platforma și beneficiile de viitor care le aduce : • Rezolvă lipsa unei informări potrivite cu privire la documentele necesare • Elimină statul la coadă pentru serviciile primăriei • Facilitează posibilitatea cetățenilor de a contribui la îmbunătățirea serviciilor prin feedback • Realizează raportarea de date specifice către managerii de servicii ale primăriei (număr de cetățeni serviți, timpi de așteptare, timpi de servire).

Așadar și prin urmare, dacă ai înțeles că acest proiect SMART este în beneficiul tău, cetățean al Reșiței, nu mai sta pe gânduri! Intră pe www.taraluiandrei.ro, înregistrează-te și votează în secțiunea https://taraluiandrei.ro/ro-smart/infrastructura?page=2#/votare pentru proiectul „Reșița nu stă la coadă”!

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei