Vrei un oraș curat? Înscrie-te ca voluntar în Campania de Curățenie – „Reșița Curată”!

 

campanie

Primăria municipiului Reșița dă startul curățeniei de primăvară în orașul de pe Bârzava. Această titulatură definește nu doar așezarea orașului din punct de vedere geografic, ci și faptul că râul Bârzava este motorul apariţiei şi existenţei comunei Reşiţa, după cum descriu istoricii.

De aceea, având în vedere deschiderea oficială a Campaniei de Curățenie – „Reșița Curată”, care se va desfășura în perioada 01 martie – 15 aprilie 2020, reprezentanții administrației locale invită toate persoanele care se oferă voluntari, în data de 02 martie 2020, ora 12:00, la prima activitate din calendarul campaniei care are ca punct acțiunea de salubrizare a malului râului Bârzava.

Cei dornici sunt așteptați la întâlnirea pentru distribuirea echipamentului de protecție (mănuși) și a sacilor de colectare, în Centrul Civic al municipiului Reșița, parcarea din lateralul și spatele corpului 1 al Primăriei Municipiului Reșița, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1A.

 

Elena FRANȚ

 

 

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  Imaginea, sugestivă, se poate intitula şi: “două gunoaie, de dreapta” :)
  Sau: “la (p)omul lăudat să nu mergi cu sacul”
  (Că primeşti ce este în el.)
  Morala: Partidul e cunoi.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei