A vrut să-și pună capăt zilelor!! Tânăr de 18 ani din Oravița, salvat în ultima clipă!

oravita

O tentativă de sinucidere a avut loc ieri la Oravița. Astfel că, în jurul orelor 16:00, pompierii din cadrul Secției de Pompieri din localitate au răspuns unui apel 112 care anunța că cineva intenționa să își pună capăt zilelor.

A acționat de urgență un echipaj SMURD, condus de comandantul de echipaj SMURD, plt. maj. Răzvan Marica, cu profesionalismul câștigat în anii de muncă și pregătire continuă, cei din echipaj au reușit să salveze o viață.

A fost vorba despre o tentativă de suicid a unui tânăr de 18 ani, găsit în stare de inconștiență în garajul casei, fără semne vitale de viață. S-a acționat de urgență, aplicându-i-se manevrele de resuscitare, timp de 20 minute, prin masaj cardiac și intubare, reușindu-se în final să obțină puls și ritm cardiac.  

S-a dispus transportarea acestuia la Spitalul din Reșița, dar imediat ce echipajul SMURD a plecat spre Reșița, victima a intrat din nou în stop cardio-respirator. S-au început din nou manevrele de resuscitare, care au dat rezultate și s-a reușit stabilizarea și menținerea semnelor vitale ale pacientului până la sosirea ambulanței SMURD la Spitalul din Reșița, unde acesta a fost predat complet stabilizat”, a declarat Adrian Manofu, purtător de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

86720873_860226367759098_1787620514500444160_n (1)

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei