(VIDEO) A vrut să-și ucidă nepoata de care era îndrăgostit și apoi să-și pună capăt zilelor!

 

n1

Un bărbat de 46 de ani și-a amenințat cu moartea nepoata de care se pare că era îndrăgostit, după care urma să își pună capăt zilelor. Incidentul a avut loc azi-noapte în cartierul Moroasa din Reșița unde bărbatul aflat sub influența alcoolului a devenit violent după ce nepoata de 33 de ani, care locuia în același apartament cu el, a refuzat să poarte o discuție cu acesta.

A fost solicitată intervenția jandarmilor cărășeni deoarece bărbatul avea asupra sa trei cuțite și amenința că va lua viața oricărei persoane care se va apropia de el.

După aproximativ 25 de minute în care jandarmii au încercat să-l convingă pe numitul Z.S. să lase cuțitele și după câteva încercări de a intra în scara blocului, s-a reușit imobilizarea acestuia în siguranță.

Din primele informații a reieșit faptul că bărbatul era îndrăgostit de nepoata sa, în vârstă de 33 de ani, el locuind în același apartament cu ea și mama ei.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și în momentul când femeia nu a vrut să poarte o discuție cu el, acesta a devenit violent, amenințând că o va ucide, după care își va lua și el viața”, declară purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

În momentul în care jandarmii au încercat să intre în scara blocului, bărbatul s-a automutilat, provocându-și câteva răni superficiale în zona abdomenului.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, care l-a și transportat pe acesta la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei