Vulpea păcălită de…jandarmi!

a

În timpul misiunii de patrulare, jandarmii montani din Caraș-Severin au fost sesizați de un cetățean cu privire la faptul că o vulpe i-a pătruns în imobil. Proprietarul locuinței, aflată în construcție, a cerut sprijinul jandarmilor montani, deoarece o vulpe, “posibil turbată”, a reușit să pătrundă în clădire și se manifestă agresiv.

„Ajunși la fața locului, jandarmii montani împreună cu proprietarul au reușit să izoleze animalul sălbatic într-o încăpere, până la sosirea medicului veterinar“ – a precizat plutonier major Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.
Recomandarea jandarmilor montani este aceea că: atunci când vă confruntați cu animale sălbatice nu ezitați să cereți sprijinul autorităților, deoarece acestea vă pot pune viața în pericol.
Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei