Weekend cu cod galben de vijelii, grindină și ploi torențiale, pentru cărășeni

ccaras

ANM a emis o avertizare cod galben valabil în intervalul 14 august, ora 18:00 – 15 august, ora 10:00. În intervalul menționat, în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, precum și în nord-vestul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 de l/mp și izolat 40-50 l/mp.

meteo

Atenționarea meteo pentru cod galben este valabilă și pentru intervalul 15 august, ora 10:00 – 16 august, ora 10:00, perioadă în care în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se vor manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

me

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei