Weekend de lucru pentru echipa lui Romeo Dunca

wee

Echipa candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca, este și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a discuta despre soluțiile la problemele comunităților locale.

Alături de Romeo Dunca s-au aflat candidații la consilieri județeni Ovidiu Rădoi, Marius Isac, Dumitru Rujan, Cristi Ciobanu, Mircea Teodorescu, Viorel Başag, Ioan Cojocariu și Doru Cosei.

În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații la primării: Cristian Miclău la Băile Herculane, Vasile Ionasca la Topleț, Petru Hațegan la Iablanița și Nicolae Miutescu la Lăpușnicel.

Sprijinirea primarilor cărășeni care caută soluții pentru obținerea de finanțări externe este esențială pentru dezvoltarea comunităților mici. Rome Dunca a specificat că, în cazul în care va fi ales, va crea în cadrul Consiliului Județean un Departament care să ofere consultanță de specialitate pentru accesarea fondurilor nerambursabile tuturor primăriilor care propun proiecte pentru dezvoltare comunitară.

Citește și VREAU SĂ DEMONSTREZ CĂ SE POATE ȘI ALTFEL

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    Mergi acasa d-le Dunca, mergi acasa, mergi si termina incestitia de pe Muntele Mic, ca nici propria ta investitie nu ai terminat-o pe munte si lasa administratia publica locala, ca la fel ca amicul/asociatul, primaru Nelu cu taitelu, habar nu aveti cu ce se face administratia publica locala. Si tu Romeo, vrei sa fi sef la CJCS ca sa pui mana pe toata zona Muntele Mic-Tarcu, la fel cum a facut Nelu Popa cand a venit la primarie, numai ca sa-si termine blocu`.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei