Weekend de lucru pentru echipa lui Romeo Dunca

wee

Echipa candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca, este și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a discuta despre soluțiile la problemele comunităților locale.

Alături de Romeo Dunca s-au aflat candidații la consilieri județeni Ovidiu Rădoi, Marius Isac, Dumitru Rujan, Cristi Ciobanu, Mircea Teodorescu, Viorel Başag, Ioan Cojocariu și Doru Cosei.

În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații la primării: Cristian Miclău la Băile Herculane, Vasile Ionasca la Topleț, Petru Hațegan la Iablanița și Nicolae Miutescu la Lăpușnicel.

Sprijinirea primarilor cărășeni care caută soluții pentru obținerea de finanțări externe este esențială pentru dezvoltarea comunităților mici. Rome Dunca a specificat că, în cazul în care va fi ales, va crea în cadrul Consiliului Județean un Departament care să ofere consultanță de specialitate pentru accesarea fondurilor nerambursabile tuturor primăriilor care propun proiecte pentru dezvoltare comunitară.

Citește și VREAU SĂ DEMONSTREZ CĂ SE POATE ȘI ALTFEL

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro