Weekendul animațiilor la cinema Dacia! Răzbunătorii se „luptă” cu furnicuțele rătăcite pentru cei mai mulți spectatori!

modelmic

Pentru cei pe care mini-vacanța de 1 mai îi prinde în Reșița, furnicuțele, răzbunătorii și Adaline le-au pregătit un sejur pe cinste în lumea fantastică a filmelor.

Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron vine în format 3D la cinematograful din Reșița în 30 aprilie, de la ora 20:00 și vineri, sâmbătă și duminică de la orele 14:00 și 20:00.

Animația dedicată mai mult adulților decât picilor îi va ține pe spectatori cu sufletul la gură, iar efectele 3D vor amplifica și mai mult adrenalina.

Pentru micuți sunt dedicate zilele de sâmbătă și duminică, atunci când cinematograful își așteaptă spectatorii cu animația Minuscule: Aventura furnicuțelor rătăcite. Filmul va putea fi vizionat fie de la ora 10:00, fie de la ora 12:00.

Cinefilii reșițeni vor putea savura vineri, sâmbătă și duminică și filmul Secretul lui Adaline, începând cu ora 17:30.

Un bilet pentru filmele în format 2D costă doar 10 lei, în timp ce pentru filmele în format 3D prețul este de 15 lei. Ochelarii pentru filmele în sistem 3D se achiziţionează separat la preţul de 5 lei, putând fi folosiţi ulterior.

Bilete se găsesc la casieria din incinta cinematografului Dacia, după următorul program:

Joi – între orele 17:00-20:00

Vineri– între orele 12:00-21:00

Sâmbătă şi duminică – între orele 09:00-21:00.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei