R.D.CAR & YAM YAM, partenerii tăi de încredere!

modelmic

R.D. CAR, în parteneriat cu  brokerul  de asigurări Destine, singura din Govândari, asezată în acceași locație cu Terasa Yam Yam și Cinema Dacia, vă oferă servicii rapide  de intermedieri,înmatriculari/radieri auto, traduceri legalizate, asigurări auto RCA, casco,asigurări de călătorie și de locuințe, dosar permis auto, copii xerox .

Avem o echipă tânară care face față oricăror servicii amintite anterior.

rdcar

Mașina ta, este pe mâini bune alături de R.D.CAR anunțându-vă din timp că perioada expirării asigurării dumneavoastră se apropie de sfârșit, fară să riscați amenzi sau alte evenimente neplăcute. Facem programări la R.A.R. în vederea obținerii certificatului de înmatriculare sau radierea atuoturismului dumneavoastră.

image008

Așteptarea pe la ghișee, a luat sfârșit! alături de R.D.CAR, stați doar la o cafea sau un suc și totul va fi rezolvat !

Noi ne ocupăm de toate serviciile  dorite de dumneavoastră!

RD CAR, cu repect pentru dumneavoastră!

 


 

image001

Când stomacul tău, nu este mulțumit cu ceea ce ai în casă, sigur vei fi mulțumit cu ceea ce găsești la YamYam, 100%…

La o terasă mai mult decât generoasă, vă puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și cunoscuți.

image002

O gamă varită de produse din lista noastră, îți va inunda cerul gurii cu produsele care abia așteaptă să vă fie pe plac.

image003

Mirosul și gustul fac diferența la produsele noastre, fie că vă aflați la plimbare sau la cumpăraturi, savuroasele produse vă stau la dispozitie la orice oră.

Produsele noastre 100% naturale sunt pe primul plan în alegerea clienților, atât la hamburger cât și la variante de shaorma samvichuri sau meniuri!

Traditia și clientela ne recomandă !

NOU !

yam

Dedicat persoanelor moderne, o terasă fast food cum este Yam Yam trebuie să facă față tuturor solicitărilor, în cel mai eficient și performant mod.

Pentru a-ți asigura succesul gastronomic, alege această locație are profesioniștii și echipamente fast food de cea mai buna calitate!

Ne găsești la Victoria lângă Cinematograful Dacia (non- stop) sau înincinta Supermarketului Dedeman unde te vom aștepta cu mult drag, pentru a fi pe gustul tău.

image005

Yam Yam…pe gustul tău !

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei