Zeci de localități din Caraș-Severin fără energie electrică!

energie electrică

Furtuna și vijeliile ce s-au abătut asupra județului ieri seară au lăsat mai multe localități din județ fără energie electrică.

Vijeliile și descărcările electrice, ce au avut loc în seara zilei de sâmbătă, au cauzat probleme serioase furnizorului de energie electrică ENEL. Mai multe localități din Caraș-Severin, dintre care amintim: Goruia, Gârliște,Cărbunari, Sasca Montană, Vraniuț, Vrani, Greoni, Grădinari, Ciuchici, Ciclova Romană, Reșița – cartier Moniom, Răcășdia și Berliște, au întreruptă furnizarea energiei electrice de mai bine de 12 ore. Datorită intensității furtunii ce s-a abătut asupra acestor localități, mai multe transformatoare au fost fulgerate. Mai multe echipe de intervenții ale ENEL se află, în acest moment, în zonele cu probleme pentru a rezolva în cel mai scurt timp problemele ivite în urma vijeliilor din seara trecută.

În acest moment, avem mai multe echipe ce verifică rețeaua de furnizare a energiei electrice din localitățile cu probleme. Se pare că vijeliile de aseară au provocat mai multe pagube decât ne așteptam și lucrăm pentru a soluționa, pe cât de repede posibil, această pană de curent. Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat și sperăm, ca în cursul zilei de astăzi, să rezolvăm toate defecțiunile tehnice apărute.”, a declarat, pentru Reper24, directorul ENEL Distribuție Banat – sucursala Reșița, ing. Dorin Cătană.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei