Zimbrul reșițean își pregătește revenirea! Victorie categorică pentru CSM Reşiţa

modelmic

Joi, 18 aprilie, în ultima etapă, a XX-a, a primei faze a programului competiţional al Diviziei A la handbal, CSM Reşiţa a întâlnit formaţia CSU Politehnica Timişoara. Echipa noastră a câştigat cu scorul de 43 – 28, încheind cele două tururi şi două retururi pe primul loc, înregistrând numai victorii.

Meciul a constituit un bun prilej pentru antrenorul Ilie Vadasigan de a pregăti partidele din turneul semifinal. Un lucru îmbucurător este revenirea lui Mişa Rohozneanu, după accidentarea suferită la cot, la ultimul meci de la Timişoara. Totodată, Ilie Vaidasigan a intrat la joc alături de elevii săi, trecându-şi numele şi pe lista marcatorilor.

DSC_5049 DSC_5057 DSC_5086

Turneul semifinal, a doua fază a programului competiţional din acest an, este organizat în perioada 2 – 5 mai 2019 la Braşov, la sala „D.P. Colibaşi”, urmând să participe ocupantele primelor două locuri din cele patru serii ale Diviziei A:

– Seria A: CSM Vaslui şi CSU Galaţi;

– Seria B: CSM Alexandria şi CS Medgidia;

– Seria C: CSM Reşiţa şi CS Universitatea Craiova;

– Seria D: HCM Sighişoara şi HC Szejke Odorhei.

Conform Regulamentului de desfăşurare al Diviziei A, cele opt echipe sunt împărţite în două grupe, urmând să joace după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar echipele clasate pe primele două locuri vor participa la turneul final (între 16 – 19  mai 2019, la Ploieşti).

Echipa noastră face parte din Grupa 1, alături de CSM Vaslui, CS Medgidia şi HC Szejke Odorhei. Grupa 2 va fi compusă din CSM Alexandria, HCM Sighişoara, CSU Galaţi, respectiv CS Universitatea Craiova.

Programul grupei din care face parte şi echipa reşiţeană va fi următorul:

  • Ziua 1, vineri 3 mai: CSM Vaslui – HC Szejke Odorhei;

CSM Reşiţa – CS Medgidia (ora 12,00);

  • Ziua 2, sâmbătă 4 mai: CSM Vaslui – CS Medgidia;

CSM Reşiţa – HC Szejke Odorhei(ora 12,00);

  • Ziua 3, duminică 5 mai: CS Medgidia – HC Szejke Odorhei;

CSM Vaslui – CSM Reşiţa(ora 12,00).

DSC_5098 DSC_5101 DSC_5115 DSC_5127

La finalul partidei, Ilie Vaidasigan a declarat: „S-a terminat o primă etapă pentru noi, am terminat-o cu bine, am câştigat astăzi în faţa Timişoarei, sunt mulţumit de randamentul băieţilor mei. De acum încolo ne aşteaptă meciuri mult mai grele decât ce am avut până acum, dar noi suntem focusaţi pe ceea ce urmează, pe obiectivul nostru şi vrem cu adevărat să demonstrăm că locul nostru nu este aici, ci în Liga Naţională. Urmează o săptămână în care vom continua pregătirile aici, apoi spre sfârşitul săptămânii viitoare va fi weekend-ul în care va veni şi Paştele. Noi vom avea, din păcate, doar o zi liberă, asta însemnând duminică, pentru că pe data de 1 mai vom pleca la Braşov. Dacă este nevoie vom juca şi eu şi Mişa”.

Lotul formaţiei CSM Reşiţa: VuiţaBoban, Simulescu Paul, Vaidasigan Ilie (1), Mledenciu Răzvan (12), Rohozneanu Mihai, Boriceanu Alexandru (1), Heimbach Raul (2), Vulpe Alexandru, Daia Răzvan (6),  Starchenko Alexander (12), Bahan Marius (2), Bărbuş Eric (2), Belchite Eduard (5).

 

DSC_5135 DSC_5172 DSC_5176 DSC_5178 DSC_5207

 

Miruna MIHANCEA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei