1 decembrie, sărbătorit în avans la Anina, cu fasole și vin fiert!

modelmic

Ziua Națională a României va fi marcată în avans în orașul Anina. Pentru a sărbători ziua tuturor românilor, administrația locală va pregăti nu mai puțin de 700 de porții de fasole cu cârnați. În plus, locuitorii din Anina vor fi cinstiți și cu câte un pahar de vin fiert.

Cei care doresc să se bucure de masa gratuită, devenită deja tradiție în România, o pot face în această sâmbătă, între ore 08:00 și 11:00, în Parcul Brainer, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Anina, Marian Meșinschi.

De 1 decembrie o să fie și la noi ca peste tot muzică patriotică, dar fasolea o dăm sâmbătă, când cea mai mare parte a cetățenilor merg la piață. Este mai ușr pentru ei, având în vedere că la noi populația este puțin mai îmbătrânită decât în alte zone. Și cum vrem ca de fosole și de vinul fiert să se bucure cât mai multă lume, am decis să le oferim sâmbătă”, a precizat primarul Gheorghe Românu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei