1 milion de euro investiți în străzile laterale din comuna Sasca Montană

modelmic

Aproape un milion de euro va fi investit în străzile laterale din comuna Sasca Montană, bani ce vor veni de la Uniunea Europeană prin Fondul de European Agricol pentru Dezvoltare Rurală  și Guvernul României.

Primăria comunei Sasca a reușit să obțină o finanțare în valoare de 969.640 euro pentru proiectul „Modernizare Drum Comunal DC 54 și Strazi Laterale în Comuna Sasca Montană”.  Depus anul trecut pe măsura 7 – „Servicii de bază și reînoirea satelor în zonele rurale, prioritatea: Promovarea incluziunii sociale, a reducerii sărăciei și a dezvoltării economice în zonele rurale”, sub-măsura 7.2 -„Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”, proiectul a primit aviz favorabil pentru finanțare.

Așadar, prin acest proiect, străzile laterale din comuna Sasca Montană vor fi asfaltate în proporție de 90 la sută, după ce în toamna anului trecut comuna a beneficiat de un proiect aproximativ 9 milioane de lei pentru reamenajarea străzilor afectate de inundații de pe raza comunei.

Mă bucur că am reușit să obținem această finanțare și astfel să avem la sfărșitul acestui an peste 90 la sută din străzile laterale asfaltate. Un aspect foarte important este faptul că am reuțit ca în acest proiect de reabilitare să includem și asfaltarea drumului de acces la Clinica Nera și astfel accesul să se desfăsoare în bune condiții indiferent de condițiile meteorologice”, a declarat pentru Reper24 primarul comunei Sasca Montană, Ion Popliceanu.

Investiția urmează a se derula pe parcursul acestui an după parcurgerea pașilor specifici în materie de licitații publice.

John Gavrilescu

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Virgil Virgil

    Daca se face asfaltarea ca si la Sasca Romana sau Bogodint…
    Poate vor si locuitorii din Sasca Montana sa intre cu scara pe poarta casei :)) Exact de asta mai era nevoie, ca in rest sunt de toate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei