fbpx
3.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

13 mii de lei pentru 130 de copii din Ciclova Română

Consiliul Local și Primăria comunei Ciclova Română au alocat pentru acest an 13 mii de lei pentru pungile lui Moș Crăciun. În aceste condiții, fiecare dintre cei 130 de copii din ciclul primar, gimnazial și de la grădiniță vor primi pachete în valoare de 100 de lei fiecare.

„Copii sunt tot timpul pe primul loc la Ciclova Română“, a afirmat pentru Reper24, primarul Cătălin Golu. „Dar cel mai frumos cadou va fi eficientizarea energetică și modernizarea unității de învățământ, prinsă într-un proiect de 450 de mii de lei finanțat prin PNRR“, a mai spus edilul. Proiectul a fost depus pe componenta C 10, valul 2 și se află în evaluare.

Primarul Cătălin Golu a mai spus că toate instituțiile aflate în administrarea Primăriei beneficiază de centrale termice pe lemne, iar stocurile de material lemnos au fost asigurate încă din vară:

spot_img

„Lemnele sunt la scuteală, sunt uscate pentru a asigura și o eficiență energetică și sunt suficiente pentru întreaga iarnă. Și dacă tot am amintit de iarnă, pot să vă mai spun că suntem pregătiți atât cu utilaje cât și cu material antiderapant, sare și nisip să asigurăm deszăpezirea celor aproximativ 20 de km de drumuri comunale și străzi în toate localitățile comunei Ciclova Română“.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Ba da ce mai lăudați anumiți primari.Si daca trag o beșină ii lăudați.Valoare mare 100 lei(un pachet de guma și două pungi de pufuleți).Bravoooo, sunteți fff tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei