fbpx
11.7 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

26 de medalii pentru karateka reșițeni la cea de-a III-a ediție a Cupei Asahi!

Sala Polivalentă din Reșița a găzduit la finele săptămânii cea de-a III-a ediție la Karate Fudokan – Cupa Asahi, cu o prezență numeroasă a sportivilor din țară care s-au deplasat pentru cele două zile de competiție în orașul de la poalele Semenicului.

Nu mai puțin de 240 de sportivi, de la 15 cluburi din țară au participat cu această ocazie la acest regal al artelor marțiale pe care l-am putut urmări în zilele de 16 și 17 martie 2024, într-o manifestare organizată de Clubul ACS Asahi Dojo și CSM Reșița, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reșița și al Consiliului Județean Caraș-Severin, după cum ne-a transmis Sensei Gabriel Dobromirescu, președintele clubului Asahi Dojo.

Lotul Clubului Asahi Dojo a fost reprezentat de 22 de sportivi în competiția de casă, de la Reșița:

Blotor Sofia, Bălănică Alecsei, Dobromirescu Victor, Sucilă Cristian, Olteanu Darius, Hălălău Adelina, Monu Tudor, Bejat Sabina, Anderca Toma, Retezan Damian, Mircea Alexandru, Burac Paolo, Lungoci Sebastian, Giura David, Velich Valentin, Silaghi Bogdan, Șoșdeanu Dimitrie, Radu Eva, Pop Eduard, Radu Eva, Lăcătușu Ariana și Kakula Ionela.

Despre evenimentul care s-a desfășurat la Reșița, coordonatorul Secției Arte Marțiale din cadrul clubului municipal CSM Reșița, Sensei Nelu Botez ne-a mărturisit:

Sportivii clubului reșițean Asahi Dojo au obținut rezultate meritorii, cu 6 medalii de aur, 10 de argint, 10 de bronz. Clubul Asahi Dojo din Reșița s-a clasat pe locul 6 în rândul cluburilor prezente.

Sergiu TABAN

1 COMENTARIU

  1. Bună dimineața. Lotul de sportivi Asahi de la Resita a avut 23 de sportivi. A-ți omis sa-l treceti pe Murgu Paul s-au a-ti primit informatii eronate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei