18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

3 milioane de lei, investiți la Bocșa, pentru modernizarea rețelei de gaz

Peste 3 milioane de lei vor fi investiți la Bocșa, pentru modernizarea rețelei de gaz din localitate, anunță reprezentanții Delgaz Grid. Anul trecut, în județul Caraș-Severin au fost înlocuiți aproximativ 9 kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri.

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în localitatea Bocșa, un proiect de investiții în valoare de peste 3 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 5 kilometri. Scopul investiției este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale”, transmite Roxana Deaconeascu, specialist comunicare în cadrul Delgaz Grid.

Proiectul de investiții de la Bocșa constă în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale și se va derula pe zece străzi din localitate.

spot_img

Conform Roxanei Deaconeascu, anul trecut, Delgaz Grid a derulat Caraș-Severin două proiecte de investiții prin care au fost înlocuite conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de aproximativ 9 kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au derulat în localitatea Bocșa și în municipiul Reșița.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei