31 de cărăşeni, câştigători la Loteria bonurilor fiscale

modelmic

Peste 400 de bonuri fiscale au fost declarate câştigătoare în vestul ţării, în urma primei extrageri la Loteria bonurilor fiscale. Dintre acestea, 31 sunt din judeţul Caraş-Severin.

Până în prezent, la sediile finanţelor din vestul ţării au fost depuse 413 bonuri câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale. 31 de norocoşi sunt din judeţul Caraş-Severin, însă numărul acestora poate să crească până în 13 mai, data limită la care mai poate fi revendicat premiul pentru extragerea de luna aceasta.
Cei care au bonuri emise în data de 7 februarie, cu o valoare între 6 şi 6,99 lei se pot prezenta la Finanţe cu bonul în original şi o copie după actul de identitate.

Suma totală pusă in joc, adică un million de lei, se va împărţi la numărul de bonuri câştigătoare. Vestea proastă pentru câştigători este că suma ce le revine scade proporţional cu numărul de bonuri depuse în continuare. Până miercuri, 15 aprilie, au fost înregistrate la ANAF 4.245 de bonuri, ceea ce face ca, pentru un bon câştigul, să fie de aproximativ 235 de lei.
Norocoşii îşi vor primi banii prin virament bancar, în 60 de zile de la data limită a depunerii bonurilor, adică cel mai târziu în 12 iulie.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei