41 de migranți prinși pe frontiera de vest a țării

a

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctuluide Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit 41 de cetățeni afro-asiatici care încercau să treacă ilegal frontiera ascunși în două automarfare. La Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, conducând un automarfar înmatriculat în România.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit treizeci și doi de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Siria și Turcia cu vârste cuprinse între 18 și 56 de ani.

aa

Alte nouă persoane au fost depistate, ascunse într-un automarfar condus de un cetățean bulgar. La verificări, s-a stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan, având vârste cuprinse între 15 și 26 de ani.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei