28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

59 de vitezomani, sancționați de polițiști în doar 2 ore, pe tronsonul Reșița-Caransebeș!

Ieri dimineață între orele 07:00-09:00, polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Reșița și Poliția Municipiului Caransebeș au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN 58, tronsonul Reșița-Caransebeș.

În cele 2 ore, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.820 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, mai exact 59 de sancțiuni, din care 43 au fost constatate în zona kilometrului 19, zonă în care săptămâna trecută s-au produs două accidente rutiere mortale.

spot_img

O concluzie îngrijorătoare a fost trasă de oamenii legii: viteza, sub toate formele sale, constituie principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii cărășeni desfășoară în mod permanent astfel de acțiuni preventiv reactive și vă recomandă să adaptați permanent viteza la condițiile de drum și de trafic, să măriți atenția pe toată durata deplasării și să respectați regulile de circulație, pentru a ajunge în siguranță la destinație.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei