fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

A plouat cu amenzi în Caraș-Severin, în perioada Revelionului!

Sute de amenzi au fost aplicate de polițiștii cărășeni în perioada 30 decembrie-2 ianuarie în cadrul unor acțiuni și controale ce vizau menținerea ordinii și liniștii publice. Conform Alinei Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, polițiștii au desfășurat 77 de acțiuni și controale, în cadrul cărora au fost aplicate 558 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 164.000 de lei.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 24 de permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au intervenit la 262 de sesizări, dintre care 196 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112.

Totodată, au fost înregistrate 63 de infracțiuni, dintre care 33 de infracțiuni contra persoanei, 14 contra patrimoniului și 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, mai precizează Alina Boeru.

Spre deosebire de alți ani, în această perioadă nu au fost înregistrate accidente rutiere grave pe drumurile publice din Caraș-Severin.

„În acest sens, pentru prevenirea accidentelor rutiere, ieri, între orele 15.00-19.00, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au desfășurat o acțiune în sistem cascadă, pe DN 6, în același interval orar cu polițiști rutieri din Timiș, Mehedinți și Dolj.

În cadrul acțiunilor au fost verificate aproape 200 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate în total, 119 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei, cele mai multe, 71 de sancțiuni, pentru depășirea limitelor de viteză.

Polițiștii cărășeni sunt în continuare, și în acest an, în sprijinul și în slujba comunității, acționând pentru apărarea vieții, integrității corporale și libertății persoanelor, precum și pentru protejarea bunurilor și a siguranței cetățenilor”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Caraș-Severin.

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Întrebare de la baba Cloanța di la parterul blocului:militienii au mers la pont sau au dovedit inteligență, prea mult spus!?Oricum nu vă credem pe cuvânt nici pe unii nici pe ceilalți. A-ți lăsa siguranța vieții în màna acestor băieței cu cașchetă care se plimbă cu mașinuța de POLICE și stau pe tik tok și facebook, jur că este o adevărată crimă și pedeapsă. Mulțumim dar ne lipsim de neprofesioniștii lui Pește Prăjit, am văzut ce arestează veverițe și hârciogi iar când este vorba de țigănii și jmecheri fug ca în filmele cu Stan și Bran. Pe scurt militienii sunt inexistenți când este vorba de pericol și îî mai și apucă râsul pe bune.Eu sunt unul din zecile de mii de pățiți în țara asta de tot shitul.

  2. „… Polițiștii cărășeni sunt în continuare, și în acest an, în sprijinul și în slujba comunității, acționând pentru apărarea vieții, integrității corporale și libertății persoanelor, precum și pentru protejarea bunurilor și a siguranței cetățenilor”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Caraș-Severin.

    Este un mic pas înainte, spre normalitate umană!
    Până nu demult, apărau doar ”lex et honor” @ Monica Macovei & horor (asta l-a dat în judecată pentru despăgubiri chiar și pe cel pe care l-a accidentat, inclusiv procurorul). Deh’ … judecătorese.

    LINK-URILE NU SUNT PERMISE

  3. Bună ziua.Pentru mine , parca nu mai exista Politie.Nu mai vezi crac de polițist în trafic, în patrulare prin oraș .Au dispărut cu desăvârșire.Oare unde sunt????Prin birouri????Nu mai ai nici o siguranță în trafic.Aceste lucruri se datoreaza lipsei de polițiști operativi în strada.Am sperat ca acești tineri întrați în Politie o sa schimbe ceva în acest Municipiu, dar este doar o iluzie.Pana cand????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei