Accesarea fondurilor europene, în atenția Consiliului Județean

modelmic

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde a avut astăzi o întâlnire de lucru cu directorii instituțiilor subordonate, în vederea identificării proiectelor prioritare ce pot fi depuse spre a obține finanțare europeană.

La întalnire au participat și reprezentanții serviciilor și direcțiilor din aparatul de specialitate al Consiliului Județean.

Au fost identificate proiecte în domeniul sănătații, aplicant urmând să fie Spitalul Județean de Urgență Reșița dar și în domeniul infrastructurii. Totodată, ideile de proiect au avut în vedere valorificarea potențialului turistic al județului, dar și a patrimoniului cultural.

În discuțiile purtate s-a ținut cont de oportunitățile de finanțare oferite prin programele operaționale dar și prin Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei