Accident cu trei mașini, într-o curbă periculoasă, la Slatina Timiș!

 

a

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc în județul nostru, în zona localității Slatina Timiș.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, în accidentul rutier de pe DN6 au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier fiind oprit în urma impactului autovehiculelor la kilometrul 434+500 metri, în zona localității Slatina-Timiș.

Un autoturism care circula dinspre Caransebeș spre Orșova, la km 434 s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară într-o curbă deosebit de periculoasă, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens, fiind proiectat în alt autoturism care circula pe sensul Orșova-Caransebeș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În urma accidentului, au fost rănite 3 persoane, care, după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, au fost transportate la spital.

foto: DRDP Timișoara

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei