Accident la Liubcova! O femeie a plonjat cu mașina în Dunăre!

modelmic

Pompierii militari cărășeni au fost solicitați să intervină de urgență astăzi, după ce o femeie a plonjat cu mașina în Dunăre. Din fericire, conducătoarea auto a reușit să iasă din autoturism la timp și s-a ales doar cu o sperietură de zile mari. Femeia era singură în mașină, iar în prezent polițiștii derulează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

În jurul orelor 12:00, 3 echipaje de pompieri, cu 2  autospeciale de stingere și o barca, din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, au intervenit de urgență la un accident rutier care a avut loc în zona localității Liubcova, unde un autoturism a părăsit partea carosabila a drumului, ajungând în Dunăre”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Salvatorii ajunși la fata locului, au constatat ca autoturismul era aproape în întregime în apele Dunării, conducătoarea auto reușind să se autoevacueze la timp.

Echipajul SAJ ajuns la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale, aceasta fiind în acest moment în afara oricărui pericol. Echipajul IPJ sosit imediat la locul accidentului cercetează împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier”, adaugă Manofu.

Femeia a scăpat cu o sperietură, mașina acesteia fiind în schimb acoperită aproape în întregime de apele Dunării.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei