Accident lângă Parcul Siderurgistului din Reșița! Un bărbat cu handicap a apăsat din greșeală pedala de accelerație!

accident

Duminică cu ghinion pentru o persoană cu dizabilități fizice din Reșița care a distrus fără intenție câteva pubele de lângă un parc din municipiu.

Se pare că reșițeanul a vrut să intre cu mașina în parcarea de la Parcul Siderurgistului, dar din neatenție a apăsat pedala de accelerație și după ce autoturismul Opel Corsa a urcat pe trotuar, a  intrat în pubelele pentru deșeuri reciclabile aflate în zonă. Containerele au fost puse la pământ iar autoturismul s-a oprit în bordura care delimitează parcul.

 

La fața locului a sosit un echipaj de poliție și după ce l-au supus pe bătrân alcooltestului au constatat că acesta nu era băut. Bărbatul nu a suferit răni și nu a fost nevoie să fie transportat la spital fiind doar în stare de șoc.

2

1

3

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Stasznyi Ștefan

    Știți ce nu înțeleg eu ? De ce persoanele cu diferite handicap-uri au permis de conducere ? Dacă ce-i cu tensiunea arterială ridicată,bolnavii de inimă nu au drept de a avea permis de conducere,ăștia de ce au ? Ăștia nu sunt pericol pe șoselele și nu numai cazul de față ?
    Legea este discriminatorie față de toți indiferent de gradul de boală,uni au drept alți nu au drept de permis de conducere .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei