Accident în miez de noapte la Caransebeș!

modelmic

Accident noaptea trecută în municipiul Caransebeș.

Locuitorii de pe strada Pipirigul Mare au fost scoși din paturi în jur de miezul nopții, după ce un autoturism a lovit porțile a două case, ocazie cu care a fost fisurată și țeava de gaz. Conform primelor informații se pare că autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani care a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei și a lipsei de experiență.

În urma impactului tânărul a fost rănit ușor, la fel ca și o pasageră din autoturism, ambii fiind transportați la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului au sosit atât reprezentanții Poliției, cât și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au asigurat măsurile PSI până la sosirea echipei specializate a furnizorului de gaz.

 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei