Accident pe DN 6 între două microbuze și un TIR! O persoană a fost rănită!

Accident Daicoviciu

O persoană a fost rănită într-un accident de circulație ce a avut loc pe DN 6, între localitățile Jupa și Constantin Daicoviciu. În accidentul au fost implicate trei autoturisme, două microbuze, în care se aflau doi respectiv trei pasageri și un TIR înmatriculat în Turcia.

Din primele informații, se pare că cele două microbuze circulau din direcții opuse și s-au izbit lateral, cel mai probabil în urma unei depășiri neregulamentare, după care unul dintre microbuze a intrat în coliziune cu TIR-ul condus de un turc.

Au sosit la fața locului de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere, un echipaj de pompieri cu o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD și încă unul de rezervă, două echipaje din cadrul SAJ și un echipaj IPJ.

O persoana încarcerată aflată în unul din microbuze, a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și transportată de către echipajul SAJ la CPU Caransebeș.

Nu au fost implicați în accident minori, alte victime nu sunt înregistrate”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Conform reprezentanților IPJ Caraș-Severin, victima a fost rănită ușor. Este vorba de un bărbat de 47 de ani, pasager într-unul dintre microbuze.

Circulația în zona producerii accidentului se desfășoară pe un singur sens.

accide Daicov

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei