Accident pe Valea Bistrei. TIR răsturnat într-o curbă periculoasă!

tirut

Un accident de circulație s-a produs azi noapte în comuna Zăvoi, în apropierea localității Valea Bistrei. Din cauza vitezei neadaptate, un autotren s-a răsturnat pe DN 68 și blochează circulația pe jumătate de bandă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 02:40. Șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, fapt care a dus la răsturnarea TIR-ului. În urma accidentului s-au produs scurgeri de carburant. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Reprezentanții DRDP Timișoara informează că circulația va fi îngreunată până în jurul orei 16:00.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Alina Boeru, TIR-ul circula din direcția Caransebeș-Hațeg și după ce pierde controlul în curbă, se răstoarnă pe partea dreaptă a sensului de mers Hațeg. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cazul  a fost soluționat conform OUG 195 din 2002.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei