„Aceste speculații sunt o mare minciună”. Vela explică: nu se pune problema de trădare!

vela

Marcel Vela dezminte acuzele grave aduse de mass-media conform cărora acesta l-ar fi trădat pe Iohannis în primul tur al alegerilor. „Aceste speculații sunt o mare minciună”, spune edilul-șef al gugulanilor, acesta aducând dovezi palpabile care să dovedească exact contrariul acuzelor.

Alături de primarul Marcel Vela, a fost acuzat de trădare și președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, bănuit că ar fi trecut de partea lui Victor Ponta atât în campanie cât și în ziua alegerilor.

În ciuda zvonurilor apărute în presă, rezultatele la nivel de județ denotă o implicare de toate părțile. În primul rând, în municipiul Caransebeș majoritatea a votat mai degrabă cu Iohannis decât cu Ponta, din ce arată datele centralizate. Mai mult, Vela se apără și prin faptul că în ziua alegerilor au apărut pe rețelele de socializare nenumărate fotografii în care acesta se afla împreună cu co-președintele ACL și toți responsabilii județeni la sediul de campanie.

„Resping categoric insinuările şi dezinformările binevoitorilor. Candidatul nostru a obţinut în Caraş-Severin cu 5 % peste media ACL din România, este clar că aceste speculaţii sunt o mare minciună. L-am susţinut public, în mitinguri electorale, unele transmise în direct la televiziuni naționale, pe Klaus Iohannis, iar în municipiul Caransebeş am obţinut un rezultat de 40%, unul din cele mai bune scoruri din ţară în zona urbană, iar PSD a avut doar 33,8 %.Iar faptul că ne-am mobilizat puternic şi am reuşit să avem scoruri bune chiar şi în localităţi unde recent ne-au părăsit primarii – Sacu, Păltiniş, Văliug, Vermeş sau la Reşiţa, unde este primar PSD de două mandate, toate acestea demonstrează că ştirea s-a dorit a fi doar o ştire de senzaţie”, a explicat Marcel Vela, primarul Caransebeșului.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Frunzăverde şi Iohannis infirmă zvonurile de trădare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei