Acte de vandalism în miez de noapte! A murdărit un autobuz și a aruncat cu jardiniere de pe pasaj!

modelmic

Trei tineri din Reșița s-au pus pe distrus bunurile publice. Acestora li s-au părut prea curate autobuzele puse la dispoziția reșițenilor de către societatea TUR și după ce au fost sancționați pentru acte de vandalism într-unul dintre autobuze, s-au gândit să verifice cum arată noaptea jardinierele zburătoare.

Acțiunile de patrulare asigurate de polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică au dus la depistarea unei persoane care, în data de 23.07.2019 ora 00:20, pe pasajul superior ce leagă cartierul Lunca Bârzavei de zona Triaj din municipiul Reșița, a distrus, prin aruncarea de la înălțime, un număr de 5 jardiniere cu flori.
Aceasta împreună cu alte 2 persoane care o însoțeau, au fost conduse la sediul instituției în vederea identificării, constatându-se faptul că cei trei au fost debarcați dintr-un mijloc de transport în comun cu aproximativ o oră înainte de săvârșirea faptei și sancționați de o altă patrulă de poliție locală, pentru murdărirea autobuzului”, declară directorul executiv al Poliției Locale , Ciati Alexandru.

Pentru fapta sa, numitul Ursaru S.A. în vârstă de 21 de ani, a fost sancționat cu amendă de 2700 lei, în conformitate cu prevederile art.6, lit.(d) din HCL 69/2014 privind stabilirea unor măsuri pentru buna gospodărire a municipiului Reșița.
Însoțitorii acestuia nu au rămas nici ei nesancționați, Lazăr M. de 20 de ani și Dana I. de 16 ani fiind amendați cu câte 200 lei.

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei