UPDATE: Acțiune DGA la Primăria Caransebeș! Suspiciune de fraudă la un examen!

modelmic

UPDATE 5: Ora 18, primarul Felix Borcean părăsește sediul Poliției Municipale Caransebeș. La ieșire a declarat: „Am fost adus ca martor. În cadrul Primăriei a fost un concurs pentru două posturi, la care s-au prezentat 3 candidați și au existat suspiciuni de fraudă. În total au fost audiate 9 persoane“, a mai precizat edilul. Cele două concursuri au fost organizate pentru ocuparea funcțiilor de director la Piețe, respectiv Șef Serviciu Gospodărie Municipală.

UPDATE 4: Două mașini ale poliției au descins la ora 17,30 la secția Taxe și Impozite. Polițiștii sunt însoțiți de procurorul de caz

UPDATE 3: La audieri se afla și cei trei candidați, împreună cu doi membri ai Comisiei de examinare.

UPDATE 2: Un alt concurs, în afara celui de ocupare a funcției de șef al Serviciului Piața Gugulanilor, a fost pentru funcția de director al Clubului Sportiv Municipal. Ambele concursuri au fost sistate iar comisiile de examinare sunt oprite pe loc.

UPDATE 1: Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a fost condus la audieri la poliție de către ofițerii DGA.

……………………………………….

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție desfășoară la această oră o acțiune la sediul Primăriei Caransebeș.

Se pare că la baza acțiunii există o suspiciune de fraudă în cadrul unui examen susținut astăzi pentru ocuparea funcției de șef al serviciului Piața Gugulanilor, în urma căruia unul dintre candidați ar fi știut subiectele înainte ca acesta să aibă loc.

Operațiunea anticorupție este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Vom reveni cu amănunte.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. imoGen

  “unul dintre candidați ar fi știut subiectele înainte ca acesta să aibă loc”

  A picat omul pe subiect și imediat vin mascații să-l ia la puricat … așa ceva !

  Raspunde
 2. Io

  Cand se vor face verificari la Aquacaras unde se schimba organigramele “cand vor rnuschii lor” si se fac angajari fara concurs si eliberari din functie fara studiu de management? De asemenaa, concursurile pentru posturile reduse se fac cu divulgarea intrebarilor si a raspunsurilor corecte catre anumiti “candidați” ce trebuie să rămână. Cum sa iei 10 daca sunt întrebări de concurs pentru departajare, mai ales cinci din șase candidați? “Deviză noastră”: “Angajam fara concurs și dam afară cu concurs(măsluit)”. Daca “Reper24″ nu primește “subvenție” de la societatea amintită, atunci lasă acest comentariu și verifică cele spuse.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei