Activitatea Ocolului Silvic Văliug, paralizată după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus! „Suntem la mila lui Doamne Doamne”

modelmic

Alertă la Ocolul Silvic Văliug, după ce unul dintre angajați a fost confirmat cu coronavirus. Mai mulți angajați, printre care și șeful ocolului, Mihai Bona, au intrat în izolare alături de familii, iar sediul instituției a fost deja dezinfectat.

Conform declarațiilor lui Mihai Bona persoana infectată este șoferul ocolului, confirmată pozitiv cu coronavirus fiind și soția acestuia:

„Nu știu de unde s-au infectat, tot ce știu este că în 25 martie, seara, i-a fost rău soției, a dus-o la spital, au fost testați și sunt pozitivi. Tot personalul l-am introdus în izolare la domiciliu. Cei care au fost în contact direct cu el, suntem toți în izolare. Azi dimineață s-a făcut dezinfecția la ocol, încercăm să ne regrupăm, să vedem ce facem, avem armament, să vedem cine nu au fost în contact cu el să facă de serviciu 24 de ore din 24 și în rest activitatea o închidem”.

Șeful Ocolului Silvic Văliug a precizat că în prezent, aproximat 10 din angajații ocolului sunt în izolare la domiciliu, alături de familiile lor, listele exacte fiind deja trimise la DSP.

Nu știu cu cine a mai intrat el în contact că a fost pe la banca, a fost pe la Direcția Silvică după materiale. El nu a prezentat simptome. A mai tușit așa, din ce zicea el, dar în rest nimic.

Am avut un alt coleg care tușea și l-am trimis acasă imediat. A fost la doctor i s-a spus că este doar o răceală. Asta a fost săptămâna trecută. Nu știu ce să zic, noi ne-am protejat cât am putut. Când ajungeam acasă, nevastă-mea si fiică-mea mă descălțau, mă trimiteau în baie și mă dezinfectau. Dar tot degeaba. Și acum stau și aștept. Ce fac? Stau acasă și iau un paracetamol dacă este ceva”, a precizat pentru Reper 24, Mihai Bona, care s-a arătat nedumerit de faptul că toți contacții direcți ai bărbatului nu vor fi testați decât dacă vor prezenta simptome:

„Mă așteptam să ne facă teste, să ne testeze pe toți care am intrat în contact direct cu el. Nimic. Izolare și dacă vă e rău sunați la 112 sau la medicul de familie. Ce pot să zic, suntem la mila lui Doamne Doamne. Noi niciodată nu suntem pregătiți. În decembrie – ianuarie când e zăpada pe noi, ne ia pe nepregătite, totul ne ia pe nepregătite. Acum de luni de zile spun la televizor de epidemie și degeaba”.

Mihai Bona a adăugat că ține în permanență legătura cu colegii săi în izolare și că până acum toată lumea se simte bine și nici unul dintre ei sau din familiile lor nu prezintă simptome de boală.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Lacucaracea

    Eeee…doamne,doamne mai dă si cu boata, respectiv cu socoata ! Padurea îi ferea doar pe haiduci si partizani ( adevărații rebeli patrioti )…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei