fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Adrian Chinezu, candidat AUR, cere reglementarea votului flotanților!

Prezent la Reșița, viitorul candidat AUR la funcția de primar al comunei Păltiniș, Adrian Chinezu a atacat „la baionetă”  fenomenul „flotanților politici”, unul care ia amploare și în Caraș-Severin.

Chinezu, care s-a întors acasă după două decenii petrecute la muncă în Marea Britanie alături de familie, afirmă că „votanții de ocazie” reprezintă un rău pentru democrație și pentru votul real al cetățenilor dintr-o comunitate, fiind aduși din alte județe sau, de pildă, chiar în ziua votului se mută din oraș în oraș, conform spuselor lui Chinezu. Aceștia împiedică, prin votul lor, ajungerea în funcții publice a celor care ar merita de drept să ocupe aceste demnități.

În legătură cu viziunea pe care acesta o are despre viitoarele alegeri, Adrian Chinezu, membru BPJ AUR,  a declarat:

Doresc să ajut cu tot ce pot să obținem un rezultat bun la alegeri, să intrăm la guvernare. După 20 de ani în Anglia, m-am întors cu soția și cu cele două fete și am deschis o brutărie care merge bine. Doresc să ajut toți românii care au mici afaceri să fie sprijiniți și nu împiedicați de statul român.

AUR are un procent foarte bun în diaspora și cred că vom avea un rezultat foarte bun și la europarlamentare.

Românii trebuie să înțeleagă că în sfârșit sunt reprezentați de o formațiune politică adevărată, care va lupta pentru interesul lor”.

 

Sergiu TABAN

1 COMENTARIU

  1. ”… de pildă, chiar în ziua votului se mută din oraș în oraș …”

    Sau se mută de la sat la oraș, sau în Parlament, în zilele următoare votului (sau mineriadelor).
    Cu votul celor din ”diaspora” cum rămâne, tot ”organizat” de Ponta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei