În afară de Mihaela Popovici, primarul Felix Borcean își mai fixase o țintă: un liberal arhicunoscut!

modelmic

Da, se confirmă. Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Mihaela Popovici, se ține de promisiunea făcută și va merge până la capăt cu dezvăluirile despre primarul în funcție al municipiului Caransebeș. Ultimele mesaje whatsup puse la dispoziție de aceasta, relevă faptul că fostul lider TSD, revocat din funcție de primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, va pune pe masa de joc toate cărțile în lupta cu actualul edil.

De această dată, în dialogul dintre cei doi „prieteni”, apar referiri concludente la unul din cei mai cunoscuți lideri politici cărășeni, omul care i-a cedat locul la primăria Caransebeș domnului profesor Felix Borcean. Da, chiar el, Marcel Vela este luat în „cătarea” lui Felix și este pentru prima dată când dovezi efective, aceste mesaje Popovici – Borcean si viceversa, indică negru pe alb „afecțiunea” ce i-o poartă primarul de Caransebeș liderului PNL din Caraș-Severin.

 

1

Cu trimitere la linkul unui articol apărut într-o publicație timișeană și intitulat „Caransebeșul și moștenirea lui Marcel Vela”, un text semnat Cristian Andrei și scris într-o notă elogioasă la adresa fostului primar de Caransebeș, apărut în septembrie 2017, Felix Borcean îi răspunde sec Mihaelei Popovici „L-am citit. Autor Vela”. Mihaela Popovici îl întreabă pe actualul No.1 al Caransebeșului, dacă Vela s-a putut coborî atât de jos prin a-și scrie singur sau a cere să-i fie publicat la comandă acel articol iar Borcean răspunde „E unde îi e locul”. Prin urmare, se subînțelege că locul lui Vela ar fi undeva jos, în opinia „pseudo-edilului”, așa cum l-a interpelat în nenumărate rânduri contestatara lui Felix din aceste zile.

2

Dialogul își urmează cursul firesc, clevetitor, printr-o o suduială românească pe cinste la adresa aceluiași Vela iar continuarea dialogului e absolut halucinantă. Felix Borcean face o remarcă descriptivă, am putea spune mai rar uzitată de către un cadru didactic, la adresa celui cu care s-a plimbat la braț în alegerile pentru funcția de primar al Caransebeșului din 2016: „E infect. Da ți-l fut eu!” Eh, aici interpretarea poate căpăta sensuri diverse…

Dacă Felix-ul politicii gugulane scria doar „ți-l fut eu”, fără alăturarea „e infect”, cu siguranță mulți s-ar fi gândit că de fapt Felix s-a bucurat enorm la momentul la care referendumul pentru o familie tradițională a fost un eșec. În schimb faptul că își descrie șeful de partid ca fiind „infect” și mai apoi aspirația hefestionică „ți-l fut eu!”, adică de a nu-i lăsa pe alții înaintea lui să îl tragă …în țeapă pe M.V., ne duce cu gândul la dorința mai tânărului liberal de a-i aplica o corecție celui pe care l-a înlocuit în funcție și despre care târgul afirmă că ar fi realizat câteva lucruri notabile și detectabile cu ochiul liber în municipiul Caransebeș.  Mihaela îi cere corespondentului ei să pună totuși ghilimele la „fut”, cel mai probabil pentru a nu da o conotație sexuală textului care îl are în prim-plan pe Marcel Vela sau cum aceeași „mândră“ gugulană notează „Devin unii geloși” Hi Hi Hi. „Da, ghilimele”, consemnează Felix și pune trei imagini cu smiley care râd cu lacrimi iar continuarea la „unii geloși” e …„Sau unele”.

4

 

Mihaela Popovici continuă dialogul online extrem de viu și îl întreabă pe Felix Borcean dacă Vela a publicat dintr-un soi de disperare acel articol iar Borcean răspunde „Îl mai las un pic. Mai vrea un mandat. El doar atâta poate”.  Iar în finalul notelor de dialog puse la dispoziție de Mihaela Popovici, edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean explică de ce a apelat Vela la o publicație din afara județului pentru a-și satisface ego-ul printr-un articol de tip auto-laudatio: „A cumpărat toată presa. Banatul Azi e rezervă la express!” (cel mai probabil Felix face trimitere la Express de Banat).

Așa cum a comentat deja declarațiile și mesajele Mihaelei Popovici apărute în presa locală și centrală, Felix Borcean le consideră fake-uri, minciuni și nu vrea să mai intre în polemica propusă de Mihaela Popovici, tânără susținută tocmai de domnia sa la momentul nominalizării pentru funcția de manager al Spitalului Municipal din Caransebeș. La rândul ei, Mihaela Popovici afirmă că toate mesajele sunt cât se poate de autentice și mai are încă multe de oferit în ceea ce îl privește pe cel care i-a arătat ușa instituției sanitare din Caransebeș.

Reper 24 a încercat să afle și părerea președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, despre ultimele mesaje – dezvăluiri puse la dispoziție de Mihaela Popovici, iar acesta a declarat:

„Nu mai comentez! Nu mai dau replici unor oameni care mă dezamăgesc mereu… E treaba lui Felix ce face și ce spune. E major! Eu m-am lămurit”.

Iar Mihaela Popovici afirmă răspicat că încă n-am văzut mai nimic din ceea ce urmează să apară în următoarele zile! Corect, domnule consul Vasiloni?

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la [email protected], pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. GEORGE

  PNL, PSD – aceeasi mizerie !
  Incetati cu foiletoanele, aratati ca puteti clarifica lucruri si scoateti in fata politicieni de valoare, sa fie vazuti de oameni. Oamenii asteapta decizii corecte de la cei ce le gestioaneaza destinul. Domnule Vela, dumneavoastra ati facut, dumneavoastra sa desfaceti !
  Daca asta e nivelul, daca atat puteti, trebuie sa vina altii !

  Raspunde
 2. zero

  Profesorul are aici dreptate.
  Subinginerul (ratat) de pe la Armeniş a devenit “infect” cu toată lumea.
  Mai ales după “şcolarizarea” de pe la … Drăgan.
  Ce naşte din pisică …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei