AFC Caraș – un nou proiect, marca Lucian Dobre, spre care privim cu entuziasm și speranță!

AFC Caras new project

Despre proiectul de înființare a unei echipe a județului s-a mai scris în trecut, dar acest fapt a devenit o realitate, chiar dacă mai este mult de lucru până la șlefuirea talentelor care să reprezinte cu succes o selecționată a Banatului de Munte. Iată că, tenace și consecvent așa cum îl știu, recunoscutul fost jucător reșițean de primă ligă, Lucian Dobre nu s-a lăsat dezamăgit după experiența din Valea Domanului și a pornit la un nou drum sub sigla deja cunoscută a academiei ACS Mundo, de această dată dedicat promovării celor mai talentați juniori din județul Caraș-Severin la nou înființata echipă de fotbal AFC Caraș, formație care ar urma să debuteze în ediția 2022-2023 a ligii a IV-a Caraș Severin.

Reprezentanții ACS Mundo afirmă că echipa va fi formată exclusiv din juniori ai județului născuți în anii 2005, 2006, 2007. Nucleul este format în prezent din juniorii clubului ACS Mundo din toate cele 6 filiale ale academiei, amintind aici Reșița, Măureni, Teregova, Bocșa, Valea Bistrei și Oravița.

„În vederea completării lotului de jucători clubul organizează o selecție în data de 10.04.2021 începând cu ora 12.00 la Mundo Arena Reșița (fostul stadion Arsenal). Așteptăm copii născuți în anii 2005, 2006 și 2007 din întreg județul Caraș Severin la selecție. Antrenorul principal al echipei va fi Lucian Dobre deținător al licenței UEFA A iar antrenor secund va fi Cristian Chitucea deținător al licenței UEFA C. Obiectivul echipei este creșterea în valoare a tuturor componenților lotului și în viitor promovarea în liga a 3-a. Nou înfințatul club, are ca principal scop continuitatea tuturor juniorilor academiei Mundo la nivel de seniori“, ne-au transmis reprezentanții ACS Mundo.

Așadar, dacă aveți copii talentați, băieți aflați în pragul adolescenței care au dovedit că posedă tehnicitate la atingerea balonului rotund ori sunt beneficiarii unor calități fizice deosebite ori necesare pentru a face față unui joc de fotbal vreme de 90 de minute, nu ezitați să ajungeți cu ei sâmbătă, 10 aprilie 2021, la fosta bază IMR – Arsenal din Reșița, astăzi prin grija lui Lucian Dobre și a colegilor săi Mundo Arena Reșița!

Bucurați-vă de fotbal!

FC Caras Severin                              Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. TITIAN

    SUCCES LUCIAN FOTBALUL REȘIȚEAN ARE TRADIȚIE ȘI CU SIGURANȚĂ ȘI CU AJUTORUL TĂU VA AVEA CONTINUITATE SPRE PERFORMANȚĂ AȘA CUM AM FOST NOI OBIȘNUIȚI REȘIȚENII.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei