Alegeri locale în Caraș-Severin 2020 – prezență, neregului, semnalele cetățenilor

aa

Biroul Electoral Central publică în timp real prezența românilor la vot, în scrutinul pentru alegerea primarilor, a consiliilor locale, a președinților Consiliilor Județene.

Până la ora 9 în Caraș Severin se înregistra o prezență de puțin peste 5%. În cele 365 de secții de votare din județ sunt înscriși în listele permanente 264.158 de persoane, iar pe listele complementare 434 de alegători. Nu a fost înregistrat niciun vot prin urna mobilă.

Pe situl redacției Reper24 au apărut însă primele nereguli semnalate de cetățenii care s-au prezentat la urne încă de la prima oră a dimineții. Alăturăm mesajul trimis de un locuitor alo municipiului Reșița:

„La ora 0.7-05 m-am prezentat la secția de votare nr __ de la generală nr 9 Am fost întâmpinat cu întrebare de ce nu-mi pun masca i-am răspuns domnișoarei (doamnă) că vine direct de la muncă în final mi-au dat o mască fără alte comentarii m-au pus să semnez (menționez ca nu aveam ochelari la mine) mi-a dat buletinele de vot am mers la cabină și am votat, m-am deplasat să introduc buletinele de vot în urnele pentru fiecare buletin, m-am deplasat să ridic cartea de identitate și mi-a spus doamna că a greșit și m-a pus să semnez în locul al cuiva. Întreb dacă la ora 07:05 fac asemenea greșeli (poate intenționat ce se întâmplă la ora 20:30 când ESTE obosită doamna“

Problemele pe care le întâmpinați în ziua votului, lucrurile care vi se par neconforme cu legea, pot fi semnalate și pe adresa redacției noastre: [email protected] La rândul nostru vom adresa întrebări autorităților competente și vom publica mesajele dumneavoastră în știrile Reper24 și pe pagina noastră de Facebook, pentru a preveni apariția unor evenimente asemănătoare.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei