Alertă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița! Asistentă de la ATI, confirmată cu coronavirus!

spital

Alertă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce o asistentă medicală de pe secția de Anestezie Terapie Intensivă a fost confirmată cu coronavirus. Femeia a refuzat internarea, fiind izolată la domiciliu cu simptome ușoare. Pentru moment nu se știe exact unde s-a infectat aceasta, deși este posibil să fi contractat virusul în timpul unui concediu petrecut recent în județul Argeș.

Este vorba de o asistentă medicală în vârstă de 53 de ani, care prezintă simptome ușoare, și-a pierdut gustul și mirosul. A refuzat internarea și este în prezent izolată la domiciliu.

Este în derulare o anchetă epidemiologică. Sunt identificate toate persoanele cu care a intrat în contact la spital, pe secția ATI, din familie. Dacă este cazul sunt puse în izolare și sunt testate cadrele medicale cu care a intrat în contact, familia, pacienții”, a precizat pentru Reper 24, Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

În prezent, patru persoane din Caraș-Severin, confirmate cu coronavirus, au ales să se izoleze la domiciliu: două persoane din Reșița (asistenta medicală și o altă femeie sosită din Austria), un bărbat din Bocșa și o femeie din Nicolinț.

De la începutul pandemiei, în județul Caraș-Severin au fost confirmate 130 de cazuri de coronavirus. Internate în spital sunt în prezent 14 persoane: șapte la Reșița, patru la Caransebeș, o persoană în județul Timiș și două în Hunedoara.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. nelly

    la ce conditii sunt in spital,normal ca a refuzat internarea. Unde este aparatul PCR achizitionat? Unde sunt investitiile promise? A-ti vazut UPU in ultimul timp? Jalnic, fara neoane,usi care nu se mai se inchid,bai insalubre etc. Dezinteres total din partea conducatorilor UPU si al directiunii. II intereseaza doar scaunele lor calde. Si atunci despre ce vorbim? Despre posturi de directori,sefi sectie,despre cine-i mai destept,cine-i mai sef? Suntem in situatia asta din cauza conducatorilor. Zilele trecute citeam despre o femeie din Valig lasata sa moara pe sectia de pneumologie. Si? Nepasare totala.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei