Alertă pe Ștefan cel Mare! Cadavrul unui bărbat, descoperit după aproximativ 2 săptămâni de la deces!

cadavru

Cadavrul unui bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani a fost găsit astăzi într-o locuință de pe strada Ștefan cel Mare din Reșița.

Cumnatul victimei a declarat pentru Reper 24 că bărbatul decedat, care stătea cu chirie într-un bloc de locuințe, nu a mai comunicat cu familia de mai bine de 2 săptămâni.

„Am venit să vedem ce s-a întâmplat, ne-au spus vecinii de aici că e un miros suspect. Am venit azi la prima oră și l-am găsit mort în casă. Nu e forțată ușa, nu e nimic, probabil vreo boală, ceva, l-a răpus. Apoi a venit poliția! L-am găsit jos”, a declarat cumnatul celui decedat.

Conform polițiștilor, decesul bărbatului nu a survenit în urma vreunui act de violență.

„Este vorba despre un bărbat de 42 de ani găsit decedat în locuință, aflându-se în stare avansată de putrefacție. Polițiștii au fost sesizați astăzi, în jurul orei 11:30, de către sora bărbatului.

În urma efectuării cercetării la fața locului și examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme vizibile de violență pe corpul bărbatului decedat.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

DSC_0117

DSC_0119

DSC_0122

DSC_0115

DSC_0114

DSC_0108

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Mao

    Iute dar iute de urgență să îl bage la morții de Covid, E tradițional, omenesc și chiar sport național aprobat de Harapfat &Idiot’s company!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei