Algoritmul politic a decis: Caraș-Severinul are un subprefect UDMR-ist

sp

La 6 luni de la încheierea alegerilor parlamentare, coaliția de guvernare a împărțit posturile de subprefect în județele țării. După un prefect numit de PNL și un subprefect aparținând USR-Plus, alianța politică ce a format o majoritate parlamentară și a dat Guvernul României s-a decis asupra numelui celui de al doilea subprefect al județului Caraș-Severin. Acesta a fost desemnat în persoana lui , numit în funcţie prin Hotărârea Guvernului nr. 582/27.05.2021, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I,  nr. 557/31.05.2021.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc ieri, 31 mai 2021, la sediul Palatului administrativ, în sistem de videoconferinţă, în prezenţa reprezentanţilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.  După încheierea ceremoniei de investire, Bognar Iosif-Atila, subprefectul judeţului Caraş-Severin a declarat:

,,Vin în această funcţie cu bună credinţă, deschidere şi o experienţă acumulată în funcţia de consilier superior în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Caraş-Severin. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu domnul prefect, domnul subprefect şi colegii din această instituţie precum şi cu toate instituţiile statului. 

sp 2

Uşa mea va fi deschisă pentru toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin privind problemele legate de Instituţia Prefectului, probleme pe care voi încerca să le rezolv în limitele competenţelor legale. Activitatea mea se bazează pe corectitudine, transparenţă şi eficienţă dar şi pe respectarea programului de guvernare” a mai precizat noul subprefect al județului Bognar Iosif-Atila.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. SICTIR

    Prefect negru manea, subpreș bozgor. Ce județ eC-S de loaze, de slugi, de tâmpiți?Dar românii nu sunt buni?Să vă fie rușine, javre ordinare!Presa de Caraș4 e slugă4în fața banilor din partea partidului iubit(care o mai fi că sunt muuuùulteee!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei