Alianța USR PLUS Caraș-Severin propune „o echipă altfel” pentru alegerile parlamentare din decembrie

usr 1

Cu aproximativ o săptămână înainte de începerea campaniei electorate, alianța USR PLUS Caraș-Severin și-a prezentat o parte a echipei cu care va încerca să obțină un scor cât mai bun la alegerile parlamentare. „O echipă altfel”, după cum a descris-o Andrei Plujar, co-președintele alianței cărășene, diferită de politicienii cu state vechi, schimbare și implicare fiind de altfel cuvintele de ordine a celor de la USR PLUS Caraș-Severin pentru alegerile din această iarnă.

Este o echipă fără experiență politică, oameni care au excelat în domeniile lor fiecare și-au făcut un nume, și-au construit o carieră în domeniu privat, în ONG-uri, o carieră care nu a avut în niciun moment legături cu statul sau cu orice instituție din administrația publică. Sunt profesioniști, oameni care s-au hotărât să iasă din zona lor de confort, oameni care s-au decis că trebuie să se implice, pentru că suntem într-un moment de răscruce. După 30 de ani în care am fost conduși de politicieni cu experiență, ne aflăm în situația de a ne decide dacă ne implicăm sau dacă plecăm din țară. Cred că foarte mulți români se află în această situație, colegii mei din echipa USR PLUS au decis să intre într-o bătălie care nu va fi ușoară, o bătălie care pe alocuri este și murdară, dar așa cum am spus încă din 2016, nu poți schimba rezultatul unui joc de pe margine”, a explicat cu acest prilej, Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, cel care deschide lista candidaților pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților.

Lista candidaților USR PLUS pentru Camera Deputaților este întregită de Miroslav Tașcu-Stavre (cadru didactic universitar și activist civic), Teodora Sinculeț (de profesie biolog și activist de mediu, cu o bogată activitate în domeniu), Cristian Coadă (proaspăt consilier local ales în Ciclova Română și profesor în Oravița), Marius Măgurean, Alexandra Gavrilă și Constantin Boia.

Candidații USR PLUS Caraș-Severin pentru Senat sunt: Luminița Dolângă, Sabin Răciu, Martin Silviu și Maria Teodorescu.

usr 2

„Nu venim cu promisiuni, dar vă asigurăm că politica se poate face și altfel, cu competență, cu onestitate, cu oameni pregătiți”, a precizat la rândul său Miroslav Tașcu- Stavre, în opinia căruia acum, la 30 de ani de la Revoluție, trebuie să apară și schimbarea în politică dorită de cetățenii din România.

Puteți urmări aici întreaga conferință de presă al celor de la USR PLUS Caraș-Severin, conferință în care au fost prezentate și o parte a propunerilor cuprinse în programul de guvernare al alianței:

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei