fbpx
14.1 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Alimentarea cu gaz, întreruptă luni într-o localitate din Caraș-Severin

Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă luni, 29 august, timp de trei ore în localitatea Glimboca din Caraș-Severin, anunță reprezentanții Compania Delgaz Grid.

Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz.

Astfel, luni, 29 august, în intervalul orar 8:30-11:30, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în toată localitatea Glimboca.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se precizează în comunicatul transmis de Delgaz Grid.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei