fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

 Alina Stancovici a fost executată în/cu public!

Am urmărit ședința Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean. Reper 24 a transmis-o în direct.

Am condus timp de 28 de ani ședințele lunare ale unui astfel de organism colectiv de conducere, știu cu ce se mănâncă. Am participat direct, am văzut sau urmărit, interesat sau nu, de-a lungul vieții, la tot felul de „acțiuni” de acest fel, dar o execuție mai prost regizată și mai idioată ca aceasta de azi nu am văzut și nici nu cred că voi mai vedea!

Doctorul Purea, președintele CA, s-a umplut de ridicol și ne-a demonstrat tuturor că pălăria, cu care Consiliul Județean i-a împodobit capul său pătrat, este foarte mare pentru el. O ședință ce se voia o analiză a activității SJUR și a managerului său, căci nu pot fi despărțite, analizate separat, s-a dovedit a fi până la urmă o șuetă ridicolă, încheiată așa cum domnul Dunca și-a dorit: cu propunerea de demitere a managerului Alina Stancovici.

spot_img

Motivul oficial invocat de domnul Purea, de la masa „Comisiei de Execuție”, nu prea l-am înțeles, dar îl deduc. Contractul de management prevedea, pentru anul 2021, că Alina Stancovici va produce în spital atâția bani cât să diminueze datoriile istorice ale SJUR cu 5 milioane lei. Cum doamna Stancovici nu a reușit să anuleze din contul de debit decât 1(un) milion lei, ea trebuie expulzată din spital. Nu de azi și nu de mâine, ci de când vor vrea mușchii lui Romeo Dunca. Spre satisfacția sa, în primul rând!

Și, cum această ședință a fost cu public (!!??), cineva a întrebat de ce nu se ia în calcul faptul că în 2021 toată țara, deci și SJUR, a trecut printr-o pandemie, prețurile la medicamente, utilități ș.a. s-au scumpit, chiar sau dublat. Domnul Purea a fost la fel de lapidar precum ordinul primit de la șeful său la urcarea în helicopter: doamna Stancovici, cu toată dragostea, trebuie demisă. A recuperat doar un milion și nu poate lua în calculele sale nici scumpirile și nici pandemia, cu consecințele sale incalculabile, deocamdată.

Prin urmare, Alina Stancovici a fost executată în/cu public de către călăul plătit și trimis de către vătaful județului Caraș-Severin, în văzul lumii, pentru simplul motiv că nu este de-a lor!

Mihai SPRÎNCEANĂ

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Dacă le spui în față că sunt o adunătură de idioți și incompetenți se supără ca fata mare la înțărcat iedul. Prin faptul că se dau țanțoși în costumele lor, clovneria tipică e demascată prin lipsa de inteligență a găștii executoare de manageri și executanti la comanda șefilor cu interese oculte dar și inculturiste. Politica fanariotă o nouă caracterizare a așa zisei politici aplicate la nivel de țară asta ne va aduce la sapă de cauciuc, prin promovarea slugilor, proștilor pe bandă rulantă și a incompetențiloŕ de tot soiul. Asta ne-am dorit-o în atâția amar de ani ,o avem la pachet all inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei