fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Amatori de bucătărie mexicană? Atunci, în aprilie, restaurantul CRAFT e alegerea perfectă!

Amatori de bucătărie mexicană? Dacă vă plac mâncărurile pline de arome, veţi fi cu siguranţă cuceriți de unele dintre reţetele sale clasice. De îndată ce chef Cosmin de la CRAFT și colegii lui vă vor pune aceste feluri pe masă, veţi simţi că o bucăţică din Mexic vă sălăşluieşte în imediata apropiere, la care nu veţi mai vrea să renunţaţi.

Rețete concepute de femei cu cojones – cam despre asta e vorba în bucătăria mexicană!

Cel mai frumos aspect din bucătăria mexicană este că toate felurile de mâncare foarte populare au la bază reţete cu o bogăţie de arome, pline de personalitate, care vor îmbia toată lumea la masă, deşi au doar câteva ingrediente de bază foarte uşor de procurat. Tocmai de aceea apelăm la specialiști, în astfel de situații gurmande și profităm de cunoștințele (și ingredientele) lor!

Aşadar, în luna aprilie, chiar din 1 Aprilie (nu e păcăleală!) puteţi experimenta în voie în bucătăria restaurantului CRAFT, fără mari probleme, un chilli con carne, un taco, o fajita con nachos sau o quesadilla, pe bune, iar am gura băltoacă…

Și-acum sincer: n-aţi vrea să mai schimbaţi cina de toate zilele de acasă cu o reţetă mexicană delicioasă, făcută de cei mai buni bucătari din Reșița? Vă prezentăm mai jos câteva din preparatele pe care le veți putea degusta în aprilie la restaurantul CRAFT:

Dacă nu veți avea timpul necesar să vă abateți pe la restaurantul CRAFT să degustați preparatele mexicane, aveți posibilitatea să le primiți și acasă, la lucru sau unde doriți.

Pentru a comanda produsele din meniul CRAFT apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.

Meniul complet îl puteți găsi și pe Glovo sau Coressy, în cazul în care doriți să savurați produsele CRAFT în confortul propriu de acasă.

Până data viitoare vă spun Poftă bună și …Asta la Vista, Baby!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei