Amenzi de peste 16.000 de lei, aplicate în doar 3 ore și jumătate, pe DN 6, în județul Caraș-Severin

modelmic

Polițiștii rutieri cărășeni au derulat în cursul zilei de marți o acțiune de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și de reducere a consecințelor acestora. Timp de trei ore și jumătate, între 15:30-19:00, polițiștii au fost prezenți pe DN 6, cu aparatele radar inscripționate, 65 de conducători auto fiind surprinși pe picior greșit.

Polițiștii au depistat 65 de conducători auto care au încălcat normele rutiere, 59 dintre aceștia depășind regimul legal de viteză impus pe anumite sectoare de drum.

Pentru abaterile săvârșite au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 16.632 de lei, fiind reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere, 3 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și 1 pentru depășirea cu peste 50 km/h a regimului legal de viteză”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Totodată, polițiștii rutieri cărășeni au verificat și modul în care conducătorii autovehiculelor pentru transportul persoanelor sau mărfurilor, respectă regulile de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice și măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii și infectării  cu Covid-19.

foto: auto-expert.md

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Mihaela

    Bravo ! Foarte bine. Propun organelor competente să stationeze la fel cate 4 ore și în zona Kaufland -Govandari noapte de noapte pentru aplicarea legii , amenzilor aferente concursurilor ilegale de mașini , “drifturilor ” la fântâna arteziană Kaufland -Bul Muncii !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei