Andrei Plujar, noul subprefect de Caraș-Severin

plujar

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar va fi noul subprefect al județului. În urma procesului de selecție internă în cadrul USR și a propunerilor trimise din teritoriu, Biroul Național al partidului l-a validat pe Andrei Plujar ca subprefect de Caraș-Severin.

Tânărul antreprenor Andrei Plujar provine dintr-o veche familie de reșițeni, a absolvit Universitatea Politehnică Timișoara cu un MBA (masterat în Administrarea Afacerilor).

Numirea sa ca reprezentant al Guvernului în teritoriu reprezintă pentru liderul USR o nouă provocare.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu”, a declarat Andrei Plujar.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Cetățeanul B

  Felicitări ! Consecventa Andrei, provocările sunt la tot pasul fi drept și demn sa se oftice toți cei care nu cred in tineri ..Mult succes .

  Raspunde
 2. Meritocratie

  Acum vedeți dragi români câtă ipocrizie la USR PLUS? Ei acuzau PSD ca fac numiri politice și in schimb fac acelasi lucru , dar cu INCOMPETENTI. Diferența dintre PSD si PNL.USR -Plus este ca , majoritatea celor numiți de PSD erau competenți in timp ce la “dreapta” MAJORITATEA celo numiți NU AU NIMIC IN COMUN CU POSTURILE IN CARE SUNT PUSI. Cum dracu sa meargă bine țara asta? Din 2000 pana in 2005 progrese, din 2005 pana in 2012 regres, din 2012 pana in 2019 progres din 2020 regres. Cati romani sau intors in țară din noiembrie 2019?

  Raspunde
 3. Ionel

  As vrea sa stiu si eu, ce inseamna familie veche? Sa insemne oare familie cu pile, cum a ajuns baiatul asta subprefect subit???
  Sunt sigur ca este cel mai competent la ora actuala pentru aceasta pozitie.(este doar o gluma jenanta, ca si articolul)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei